Вход /

Въпроси / FAQ

Инвестицията в нас самите е възможно най-добрата инвестиция, която можем да направим, и си струва всеки лев.Това издание е уникално. Досега в България не е правено подобно. Повече от 100 човека участваха в направата му, отне ни повече от 1 година и го писахме на 3 континента. Информацията, събрана вътре, не може да бъде намерена никъде другаде и ние вярваме, че тя ще промени и ще подобри живота ви. Опитът, който споделят с вас, хората които сме интервюирали, е опит, събиран цял живот. Ние ви го поднасяме в един синтезиран и атрактивен вид. Цената от 24.99 лв. е символична спрямо това, което ще получите. Подобни и не толкова практически написани и задълбочени издания в чужбина струват десетки евро/долари. Нашата цена е такава, защото ние се стремим да променим живота на колкото се може повече хора и то на цена, достъпна за всички.

Специално за вас създадохме възможността да можете предварително да поръчате изданието и да се възползвате от всички предимства, които ви носи това: 20% по-ниска крайна цена и получаване 1 седмица преди всички останали.
Поръчката по този начин не ви обвързва с предварително плащане, напротив - ние сме ви дали възможността да запазите по-ниската цена, като се регистрирате и направите поръчка до края на 2017 г., но имате опцията да изберете плащане чрез наложен платеж  и да заплатите сумата по време на самата доставка през януари 2018 г.

Предварителната поръчка е до края на годината, а именно до 12:00 ч на 31 декември 2017 г. През януари 2018 г. започват реалните доставки. Всички, които са поръчали изданието през периода на предварителна поръчка, ще го получат една седмица предварително. Поръчвайки през 2018 г., губите предимствата на предварителната поръчка и ще заплатите цена на изданието с около 5 лв. по-висока.

Крайната цена на изданието е 24.99 лв.
Тази цена не включва цената за доставка според избрания от вас метод.

Докато попълвате задължителните полета във формуляра за поръчка на страница регистрирай се/купи, ще трябва да посочите желания от вас метод на плащане. Имате две възможности: с наложен платеж на куриера, когато ви достави изданието, или по банков път на посочената банкова сметка.

Според опцията на плащане, която изберете, сроковете са различни. Ако изберете с наложен платеж, ще трябва да го заплатите в деня на получаването директно на куриера. Ако изберете по банков път, трябва да направите плащането най-късно на следващия ден от датата на поръчка, защото едва след като получим сумата по банковата сметка, ще подадем поръчката ви за изпращане към куриера.

Вие имате възможност да изберете два начина на доставка според желанията си.
Първият е да посочите най-близкия до вас офис на Еконт. Ще имате възможност да го изберете от падащо меню, като тази доставка за вас е и най-икономична около 4 лв. за цялата страна.
Втората възможност е да посочите личен адрес, на който желаете да ви бъде доставено изданието, като този вид доставка е най-скъпа и е около 7 лв. за цялата страна.
*Моля да имате предвид, че посочените цени на доставки са за поръчки на до 2 бр. При по-голям обем се променя теглото на пратката и доставката се оскъпява. 

Можете да следите статуса на направените от вас поръчки в реално време, като влезете с потребителско име и парола във ВХОД менюто, намиращо се в най-горния десен ъгъл на началната страница на сайта.

Подробна информация за продукта - съдържание, основни характеристики, визия и т.н. може да намерите в страница за продукта. Също така, ако имате каквито и да е въпроси за продукта, можете да използвате формата за запитвания от меню контакти.

Изданието е написано изцяло на български език.

За поръчки над 10 бр. моля да пишете на sales@level11.bg. Ще получите специално изготвено за вас ценово предложение на база обем, начин на доставка и т.н.

Предварителната поръчка продължава до 31 декември 2017 г., като точно в полунощ на Нова година автоматично ще спре. Можете да следите в реално време оставащото време до изтичането и, което се отмерва от специален дигитален часовник на началната страница на сайта.

Нашият екип ви очаква, за да ви отговори на всички въпроси. Отговаряме на съобщенията по реда, по който сме ги получили. Ще опитаме да отговорим на въпроса ви възможно най-бързо. Близо 5 човека отговарят в реално време 24/7 на всички имейли и запитвания, опитваме се в рамките на 24 часа да сме отговорили на въпроса ви. Моля да задавате въпросите си на мейла или чрез контактната форма в страница контакти. Екипът ни може най-ефективно и точно да отговори на въпроса ви чрез електронно съобщение, което е препоръчително пред дълги телефонни разговори, които на практика вече не се използват почти в целия свят при дигитален бизнес.
За въпроси, свързани с реклама, поръчки и финансови въпроси моля пишете на: sales@level11.bg
За въпроси, свързани с технически проблеми при използване на сайта, проблеми с доставки и поръчки моля пишете на support@level11.bg
Ако не сте сигурен към кого трябва да се обърнете, моля използвайте формата за запитвания на страница контакти.

По време на попълване на формуляра за поръчка от страница регистрирай се/ купи. Има поле, което ви абонира за нашия newsletter и ако желаете, можете да поставите отметка в него. Щом поставите отметка там, автоматично вече сте абонирани за нашия newsletter и ще получавате от нас релевантна информация.
За всички въпроси, на които не намирате отговорите тук, моля използвайте формата за запитвания намираща се на страница контакти.