Вход /

За продукта /

За да успеем да напишем възможно най-практическия наръчник за бъдещи и настоящи предприемачи, правен някога в България, посветихме на работата по проекта Level 11 ”Наръчник на предприемача“ една цяла година. Повече от 100 човека се включиха под различна форма в създаването на наръчника и го писахме на 3 континента, провеждайки интервюта в над 10 държави. Интервюта с младите основатели на най-успешните Startup компании у нас, получили финансирания за милиони; с партньорите на най-големите фондове за рисково инвестиране у нас и в Европа; с хора от политическия елит на България, сред които бивш президент и бивш зам.- министър на икономиката; с някои от най-успелите и харесвани предприемачи у нас и още много.

Тук няма да намерите общи приказки, повърхностни материали и неща, които може да откриете в Интернет. За пръв път ще прочетете от първо лице историите и уроците за успеха и неговата цена от най-успешните хора в България и не само. Те ги споделят с вас по възможно най-открития начин, за да ви помогнат да не правите техните грешки и да си отговорите на всички онези въпроси, които се чудите на кого да зададете, и на онези, които ви е страх да зададете.

Сега имате възможността, закупувайки това издание, да почерпите от опита на хора, които са го събирали в продължение на цял един живот, и наистина вярваме, че ако започнете да прилагате прочетеното вътре, ще промените живота си завинаги.

Няма значение дали мечтаете да сте предприемач, или ще изберете да работите за някого. И в двата случая изданието ще ви е еднакво полезно. Защото то ще ви научи как да бъдете максимално успешни и да постигнете мечтите си, който и път да изберете.

Ето какво може да прочетете вътре:

Вътре ще намерите още много... Гарантираме ви, че започнете ли да четете изданието, ще го направите на един дъх и няма да искате да го оставите.
Направете най-добрата инвестиция за бъдещето, а именно във вас самите!
Благодарим Ви за доверието в нас.
Екипът на Level 11